Trailere

For the King II se lansează pe 2 noiembrie

Curve Games și IronOak Games au făcut o declarație entuziastă cu privire la lansarea mult așteptată a jocului “For the King II”. Continuarea acestei francize cu vânzări de milioane de euro va fi disponibilă în întreaga lume prin intermediul platformei Steam începând cu data de 2 noiembrie. Prețul de achiziție va fi de 24,99 USD, 19,99 GBP sau 24,99 EUR. Fanii entuziaști pot precomanda jocul începând de astăzi și vor beneficia de o reducere de 10%, precum și de numeroase cadouri exclusive care îi vor ajuta în misiunea lor de a elibera țara Fahrul de sub tirania unei amenințări iminente.

Sterling Anderson, director de studio al Iron Oak Games, a declarat: “Ca un mic studio de treisprezece ani, suntem atât de mândri de munca pe care am depus-o în For The King II. Am muncit din greu pentru a dezvolta noi inovații de joc, funcții și sisteme care s-au bazat pe experiența de succes For The King pentru a o face și mai plăcută. Abia așteptăm ca jucătorii și prietenii să petreacă și să-și înceapă aventura pe 2 noiembrie!”

Noul trailer de anunțare a datei de lansare poate fi urmărit aici, iar un videoclip prezentând noile arme și echipamente este disponibil aici.

Inspirat de aventurile jocurilor de masă, “For the King II” continuă să aducă amestecul său unic de strategie, elemente JRPG și roguelite, bazându-se pe succesul jocului original. Cea mai așteptată caracteristică a acestei continuări este posibilitatea de a coopera cu până la patru jucători.

Pentru o perioadă limitată în timpul lansării, “For the King II” poate fi precomandat cu un preț special de 22,49 USD, 17,99 GBP sau 22,49 EUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *