Trailere

For Honor atinge 35 de milioane de jucători și anunță noul erou

For Honor sărbătorește impresionanta cifră de 35 de milioane de jucători și dezvăluie noul erou, Garda Varangiană, care va intra în luptă începând cu 1 februarie. Această adiție marchează debutul primului viking complet blindat în universul For Honor.

Garda Varangiană sosește în Heathmoor pentru a contribui la recucerirea satului viking, capturat la începutul sezonului 4 al Anului 7. Eroul aduce cu el o apărare unică, purtând un scut protector și manevrând un topor capabil să dezactiveze inamicii. Oathkeeper, cu atitudinea sa defensivă distinctivă.

Anunțat în timpul livestream-ului de astăzi, Warrior’s Den, care a sărbătorit și realizarea For Honor de a ajunge la 35 de milioane de jucători, Garda Varangiană va fi disponibilă pentru cumpărare începând cu 1 februarie din magazinul din joc și magazinele principale. Cumpărarea includă, de asemenea, un ornament nou, ținuta de elită, trei lăzi de scufundare cu echipament aleatoriu și statutul de campion de șapte zile, oferind pradă suplimentară, XP suplimentar și altele. Jucătorii vor putea debloca Garda Varangiană pentru 15.000 de oțel începând cu 14 februarie.

For Honor este disponibil acum pentru PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Steam, Epic Games Store și Ubisoft Connect) și poate fi accesat cu un abonament Ubisoft+ Classics sau Premium sau cumpărat de la magazinul Ubisoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *