Știri

Fondatorul lui God of War 3 și Star Wars Jedi formează un nou studio AAA, Giant Skull

Stig Asmussen, regizorul din spatele titlurilor de succes precum God of War 3 și Star Wars Jedi, s-a aventurat într-o nouă călătorie în lumea dezvoltării de jocuri. Acesta a anunțat înființarea studioului independent AAA, Giant Skull, care va concentra pe crearea de jocuri de acțiune și aventură captivante, dezvoltate pe Unreal Engine 5.

Giant Skull atrage atenția cu o echipă de veterani din industria jocurilor, incluzând talente de la Respawn Entertainment, Epic Games, Rocksteady Studios, Riot Games și altele. Printre aceștia se numără directorul de design Jeff Magers, directorul artistic Patrick Murphy, chief technology officer Jon Carr, producătorul principal Lauren McLemore și regizorul de animație Brian Campbell.

Stig Asmussen a subliniat că cultura studioului se axează pe creativitate și curiozitate, cu scopul de a crea un univers bogat și captivant în care jucătorii să se poată pierde. Cu valori precum autonomia, impulsul, curiozitatea și respectul, Giant Skull își propune să aducă o experiență de joc memorabilă și captivantă.

Primul proiect al Giant Skull este un joc de acțiune și aventură AAA pentru un singur jucător, construit pe baza motorului Unreal Engine 5. Detaliile suplimentare despre acest proiect sunt așteptate cu interes, iar comunitatea de jucători este cu ochii pe evoluția acestui nou studio independent în lumea jocurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *