Lansări

FOAMSTARS este disponibil acum pe PlayStation Plus

Square Enix® a lansat FOAMSTARS™, noul său shooter online de petrecere cu spumă 4v4, exclusiv pentru PlayStation®5 (PS5®) și PlayStation®4 (PS4®), ca joc lunar PlayStation®Plus din februarie. Abonații PlayStation Plus pot valorifica, descărca și juca jocul începând de astăzi fără costuri suplimentare până pe 4 martie 2024. Jucătorii care valorifică în această perioadă vor păstra jocul în biblioteca lor PlayStation Plus și vor putea continua să joace atâta timp cât au un abonament în curs de desfășurare.

Sezonul 1 Starry Pop:
FOAMSTARS începe cu Sezonul 1, „Starry Pop”, o petrecere cu spumă plină de conținut, care include următoarele evenimente:

Ranked Party: Urcă în clasamentul FOAMSTARS concurând în două evenimente sezoniere pe durată limitată, Ranked Party Lonestar, bazat pe jucători solo, și Ranked Party Tribe-Vibe, în echipă.
Extreme Party: Provocați jucătorii în două moduri tematice speciale; All Mel T Party – în care fiecare jucător se luptă ca Mel T, și Invisible Party, în care toată lumea este invizibilă.
Happy FriYAY Party: O petrecere de weekend, fără câștigători sau învinși, doar ocazia de a încerca FOAMSTAR din sezonul viitor, Coiff Guy.
Sezoanele FOAMSTARS:
FOAMSTARS va primi actualizări sezoniere tematice gratuite pe parcursul unui an. Un sezon durează aproximativ cinci săptămâni și aduce un nou personaj și o selecție de hărți, evenimente și produse cosmetice. Fiecare sezon include un nou Season Pass, care testează jucătorii să progreseze prin niveluri câștigând puncte de experiență (XP) prin joc, cum ar fi bătălii, misiuni și provocări pentru a debloca diverse recompense. Toți jucătorii vor obține imediat acces la noile moduri și hărți pentru a se asigura că fac întotdeauna parte din petrecerea FOAMSTARS, având în același timp posibilitatea de a debloca noile personaje progresând în rânduri și reușind provocări. Un Season Pass Premium este disponibil pentru achiziționare la 4,99 GBP, care permite jucătorilor să deblocheze imediat noi personaje de Season Pass și să câștige produse cosmetice suplimentare specifice sezonului.

FOAMSTARS va putea fi achiziționat pentru 24,99 GBP începând cu 5 martie 2024, prin intermediul PlayStation® Store și necesită un abonament PlayStation Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *