Știri

Foaia de parcurs CoD: Warzone și MW3 Sezonul 4 prezintă evenimente de top secret și misterul ADN

Sezonul 4 din Call of Duty: Modern Warfare 3, Warzone și Warzone Mobile se lansează pe 29 mai, aducând o avalanșă de conținut nou și captivant. Activision a dezvăluit întreaga foaie de parcurs a acestui sezon, evidențiind noi arme, hărți multiplayer și evenimente speciale, printre care se numără și un crossover surpriză cu Gundam.

Printre noutățile sezonului 4 se numără patru arme noi. Pistolul-mitralieră Superi 46 și pușca de trăgător Kar98k vor fi disponibile în nivelurile gratuite ale permisului de luptă, iar pușca Reclaimer 18 și arma corp la corp Sledgehammer vor fi adăugate cu actualizarea de la mijlocul sezonului.

Passul de luptă plătit include noi skin-uri de operator, inclusiv pentru Johnny „Soap” MacTavish, și introduce patru noi operatori: Hammer, Void, Dupe și Copy. Hammer se deblochează instantaneu la achiziționarea permisului de luptă, Void se deblochează la Sectorul 16, iar Dupe și Copy sunt exclusivi pachetului premium BlackCell Battle Pass. Operatorul BlackCell din acest sezon vine cu o mișcare unică de finisare care permite copierea skin-ului operatorului inamicului pentru o singură viață.

Sezonul 4 promite și o serie de evenimente captivante. Evenimentul Critical Countdown, desfășurat între 29 mai și 26 iunie, va solicita jucătorilor să colecteze mostre de ADN pentru a câștiga recompense și a descoperi detalii despre povestea ADN-ului sezonului.

Un alt highlight al sezonului este crossover-ul cu Gundam. Evenimentul Mobile Suit Gundam Legends, programat între 5 și 19 iunie, va oferi recompense tematice Gundam pentru câștigarea XP în această perioadă.

Pe lângă acestea, două evenimente de top secret sunt vag tachinate pe foaia de parcurs. Fără detalii precise sau date de lansare, aceste evenimente misterioase sunt învăluite în speculații, unul dintre ele putând fi legat de colaborarea secretă tachinată, posibil un crossover cu Fallout.

Sezonul 4 din Call of Duty promite o experiență plină de acțiune și surprize, pregătindu-i pe jucători pentru noi provocări și aventuri în universul captivant al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *