Știri

Flintlock: The Siege of Dawn – o prezentare extinsă a luptei, armelor și explorării

Flintlock: The Siege of Dawn, un RPG de acțiune dezvoltat de A44 și Kepler Interactive, este pe cale să fie lansat în această vară pentru PlayStation, Xbox și PC. Cu lansarea apropiată, dezvoltatorii au prezentat o nouă prezentare extinsă a gameplay-ului, oferind o privire detaliată asupra luptei, armelor, traversării și multor alte elemente ale jocului.

În timp ce jocul prezintă elemente Soulslike similare cu titlul anterior al A44, Ashen, aduce și modificări notabile, cum ar fi un accent mai mare pe mobilitate și traversare. În luptă, jucătorii vor utiliza diverse arme, inclusiv arme cu cremene, arme corp la corp și arme secundare precum puști și grenade. Fiecare armă vine cu propriile modificatori și eficacitate împotriva diferiților inamici.

Pe parcursul jocului, jucătorii vor instala rulote în diferite locuri din lume, care vor servi ca noduri și locuri de odihnă. Aceste rulote se vor dezvolta și extinde pe măsură ce jucătorii întâlnesc și recrutează noi personaje pentru cauza lor.

Mecanici precum loviturile critice, eschivarea, pararea și amorsarea sunt detaliate, iar jucătorii vor trebui să gestioneze amorsarea inamicilor pentru a putea executa lovituri critice. De asemenea, vor fi însoțiți de un însoțitor numit Enki, care poate fi personalizat cu diferite abilități pentru a ajuta în luptă.

Flintlock: The Siege of Dawn promite să ofere o experiență captivantă și plină de acțiune pentru fanii RPG-urilor de acțiune. Pentru mai multe detalii despre luptă, progresie, explorare și misiuni, urmăriți prezentarea extinsă a gameplay-ului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *