Știri

Flatout, jocul de curse fără centuri de siguranță, disponibil gratuit pe GOG

Flatout, un joc de curse plin de distracție și distrugere, este acum disponibil gratuit pe platforma GOG. Lansat inițial în 2005, jocul oferă o experiență memorabilă cu o fizică ragdoll pentru șoferul tău atunci când se întâmplă inevitabila coliziune.

Chiar dacă nu oferă un model de condus extrem de precis, Flatout compensează cu un nivel ridicat de distructibilitate pentru mașină și șofer. Când te ciocnești cu suficientă viteză, șoferul fără cască este aruncat prin parbriz, rezultând în scene amuzante și impresionante de distrugere. Momentan, jocul este disponibil gratuit pe GOG ca parte a reducerii “Love at First Pixel”, tematica acesteia fiind Ziua Îndrăgostiților.

În cadrul jocului, există curse rapide, probe cu cronometru și un mod de carieră, dar punctul culminant este modul Rag-Doll Sports, care aduce o doză de haos și distracție. Acest mod include provocări precum Darts, în care scopul este să propulsezi șoferul la un panou de săgeți uriaș pentru a obține cel mai mare scor, sau variante tematice precum cea cu clovni, în care trebuie să îți tragi șoferul către un clovn uriaș de lemn cu ținte tăiate în el.

Chiar dacă jocul este mai vechi, funcționează perfect pe GOG și oferă o experiență de joc plăcută. Deși interfața poate părea datată, nu există probleme majore de performanță sau grafice.

Flatout este disponibil gratuit pe GOG până pe 17 februarie, iar reducerile din cadrul vânzării “Love at First Pixel” vor fi disponibile până pe 22 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *