Trailere

Flatline Studios anunță lansarea jocului Into The Grid

Flatline Studios a dezvăluit cu entuziasm noul lor proiect, “Into The Grid”, un amestec captivant de Roguelite Deckbuilder și joc de masă. Jocul promite o experiență inovatoare, combinând bătăliile de cărți pline de acțiune cu explorarea hărților tactic profunde și gestionarea resurselor. Into The Grid aduce o abordare fresh prin introducerea abilităților deblocabile numite Comenzi, permițând jucătorilor să creeze combo-uri puternice și să rezolve provocările strategice în timpul luptei.

Mauro Annetta, co-fondator al Flatline Studios, descrie mecanica unică a jocului, afirmând: „Această mecanică permite sinergii creative între pachetele pe care le construiesc jucătorii și comenzile pe care le selectează, rezolvând în același timp problema frustrantă a tragerilor moarte. Este posibil să nu obții cea mai optimă mână la fiecare tură, dar vei avea întotdeauna opțiuni la dispoziție.”

Un alt aspect distinctiv al Into The Grid este modul său de explorare, unde jucătorii navighează pe panouri bazate pe noduri generate procedural, gestionând resursele și folosind instrumente specializate pentru a supraviețui în peisajul digital periculos și în continuă schimbare al Grid.

Plasat într-un univers Cyberpunk în dezvoltare din 2021, jocul se angajează să ofere o experiență narativă profundă. Bruno Annetta, director de studio și co-fondator, subliniază: „Unul dintre multele obiective ale lui Into The Grid este de a introduce jucătorii în acest univers și de a-i invita să-l descopere alături de noi.” Jocul se remarcă prin imersiunea tematică, arta frumoasă a cărților, grafica detaliată și perspectiva la persoana întâi, oferind o experiență completă în lumea sa digitală.

Flatline Studios a deschis înscrierile pentru primul test de redare, așteptând cu nerăbdare să aducă jucătorii în universul captivant al Into The Grid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *