Trailere

Flashback 2 dezvăluie povestea și atmosfera jocului

Microids și Paul Cuisset au dezvăluit un nou trailer captivant pentru jocul lor de acțiune cu defilare laterală, Flashback 2. Acest trailer se axează pe povestea jocului și prezintă o incursiune în lumea sa cyberpunk, oferind, totodată, privitorilor o privire asupra elementelor vizuale ale gameplay-ului cu defilare laterală. Puteți viziona trailerul mai jos.

Flashback 2 promite o experiență captivantă, cu o diversitate de medii, de la peisaje urbane cyberpunk la junglă, unde jucătorii trebuie să se confrunte cu pericolele mediului natural și să lupte cu dușmani înarmați până în dinți.

Jocul aduce un amestec interesant de mecanici de joc 2.5D și grafică 3D, permițând inamicilor să utilizeze tactici avansate, cum ar fi găsirea adăpostului sau urmărirea directă a protagonistului, Conrad B. Hart, pentru a ataca.

Flashback 2 promite o combinație de luptă, explorare și platforme, ceea ce îl face un titlu captivant pentru fanii jocurilor de acțiune cu defilare laterală.

Data oficială de lansare pentru Flashback 2 este 16 noiembrie, și va fi disponibil pe mai multe platforme, inclusiv PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch și PC. De asemenea, este prevăzută o lansare fizică pentru versiunile de consolă pe 5 decembrie.

Dacă sunteți un fan al jocurilor de acțiune cu o poveste profundă și o lume captivantă, Flashback 2 ar putea fi exact ceea ce căutați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *