Lansări

Flame Keeper se aprinde pe PC, lansarea pe Switch va urma la începutul lui iulie

Fanii roguelite-urilor, luați foc! Flame Keeper este acum disponibil pe PC prin Steam, Epic Games Store și GOG. Dezvoltat de Kautki Cave și publicat de Untold Tales, acest joc de acțiune palpitant te pune în rolul lui Ignis, o bucată specială de cărbune aprins, însărcinată cu restaurarea Flacărei Eterne.

Flame Keeper este o aventură roguelite plină de satisfacții, unde victoria vine prin învățare din înfrângeri. Înfruntă hoarde de inamici cu o varietate de mișcări și atacuri, inclusiv combo-uri de pumni, liniuțe de foc, lovituri puternice cu rază largă și lovituri decisive. Adaptează-ți tactica și construiește-ți personajul folosind abilități și abilități unice, descoperind noi strategii cu fiecare noua încercare.

Călătoria ta te va purta prin biomuri diverse, fiecare cu inamici și provocări unice. Descoperă secrete, adună resurse și folosește-le pentru a-ți îmbunătăți tabăra și a-ți crește puterea. Echilibrează lupta cu restabilirea Flacărei Eterne, menținând Ignis în viață în timp ce progresezi.

Pentru cei care preferă jocul portabil, nu vă faceți griji! Flame Keeper va fi lansat și pe Nintendo Switch la începutul lunii iulie. Așadar, pregătiți-vă să vă aprindeți aventurile oriunde v-ați afla.

Lansați-vă în luptă și restaurați Flacăra Eternă! Flame Keeper este disponibil acum pe PC cu o reducere de 30% la lansare. Nu ratați această roguelite captivantă care vă va pune la încercare abilitățile și vă va oferi satisfacții la fiecare pas.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *