Lansări

Fix It – The Handyman Simulator a fost lansat pe Steam

VIS Games și Aerosoft sunt încântați să anunțe lansarea noului lor simulator profesional de bricolaj, Fix It – The Handyman Simulator, acum disponibil pe Steam pentru PC la prețul de 14,39 EUR, beneficiind de o reducere de 20% față de prețul total de 17,99 EUR.

Fix It – The Handyman Simulator permite jucătorilor să intre în pielea unui meșteșugar profesionist, gestionând propriile afaceri de bricolaj și ajutând locuitorii orașului cu diverse sarcini, de la reparații și eliminarea deșeurilor, până la vopsirea pereților și instalarea sistemelor sanitare.

Începeți-vă cariera de meșteșugar într-un birou mic, echipat doar cu un computer pentru a găsi locuri de muncă, ceva bani pentru a achiziționa primul vehicul și multă răbdare. Pe măsură ce progresați în joc, veți obține instrumente mai bune, veți debloca sarcini mai complexe și veți deveni cel mai apreciat meșteșugar din oraș.

De la transportarea deșeurilor grele cu furgoneta de încredere, până la realizarea de lucrări electrice, de grădinărit și de instalații sanitare, Fix It oferă o gamă variată de activități pentru a menține jucătorii ocupați și motivați. Investește în vehicule pentru a transporta echipamentul necesar, gestionează eficient programările și asigură-te că toți clienții sunt mulțumiți de serviciile tale pentru a face orașul mai bine întreținut cu fiecare zi.

Caracteristici cheie:

Dețineți și gestionați propria afacere: Echilibrați finanțele și gestionați stocurile pentru a crește afacerea.
Diversitate de sarcini: Realizați lucrări electrice, instalații, grădinărit, renovare și multe altele.
Lume de joc deschisă: Explorați un peisaj detaliat și realist.
Expansiunea afacerii: Alegeți dintre trei vehicule și trei locații care pot fi achiziționate pentru a vă extinde afacerea.
Gama largă de instrumente: Utilizați diverse instrumente și materiale de construcție pentru a renova și reproiecta proprietăți.
Câștiguri și investiții: Câștigați bani completând locuri de muncă și investiți în noi vehicule, locații și opțiuni de design.
Fix It – The Handyman Simulator promite o experiență captivantă și realistă, oferind jucătorilor posibilitatea de a deveni eroii de bricolaj ai orașului lor. Jocul este disponibil acum pe Steam pentru PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *