Știri

Final Fantasy 7 Rebirth State of Play anunțat pentru 6 februarie

Sony a confirmat un nou episod State of Play dedicat în întregime titlului Final Fantasy 7 Rebirth de la Square Enix. Evenimentul este programat pentru 6 februarie și se concentrează pe dezvăluirea de noi detalii despre RPG-ul așteptat, care urmează să fie lansat pe 29 februarie exclusiv pentru PS5.

Square Enix promite să împărtășească informații proaspete despre joc și să aducă “alte știri interesante” pe care comunitatea de jucători cu siguranță nu vrea să le rateze. Final Fantasy 7 Rebirth prezintă continuarea saga Final Fantasy 7 Remake, avându-i pe Cloud, Tifa, Aerith, Barret și Red XIII într-o nouă aventură în afara Midgar, urmărindu-l pe Sephiroth și explorând locații clasice și noi.

Jocul aduce personaje precum Cait Sith și Yuffie în echipă și prezintă apariții ale unor figuri cunoscute precum Cid și Vincent Valentine, chiar dacă acestea nu sunt disponibile pentru jucat. Cu promisiunea a aproximativ 100 de ore de joc, inclusiv noi mini-jocuri și misiuni secundare, Final Fantasy 7 Rebirth se anunță a fi un capitol captivant în universul Final Fantasy.

Lansarea oficială a Final Fantasy 7 Rebirth este programată pentru 29 februarie, iar acest episod State of Play oferă o oportunitate pentru fanii seriei să afle mai multe detalii despre ceea ce îi așteaptă în această nouă aventură captivantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *