Trailere

Final Fantasy 7 Rebirth include peste 400 de trasee noi și multe altele

În mijlocul vizualurilor incredibile și a dimensiunii extinse a Final Fantasy 7 Rebirth, muzica este la fel de importantă. Echipa de dezvoltare “a vrut să aducă respect” pieselor originale, conform regizorului Naoki Hamaguchi, dar și “să ne provocăm prin potrivirea sentimentului fiecărei scene, ceea ce a dus la niște aranjamente cu adevărat inovatoare”.

Hamaguchi a confirmat în continuare peste 400 de piese muzicale noi pentru titlu, promițând “multe mai multe de unde a venit”. Pe baza legăturilor create prin poveste, sentimentele însoțitorilor tăi se pot schimba. Aceasta se extinde la cine vă poate însoți în Farfuria de Aur, care include “aliați care nu erau disponibili în original”.

În cele din urmă, a fost dezvăluit că Combat Synergy și legăturile vă afectează nivelul de partid. Cu cât este mai mare nivelul de petrecere, cu atât mai multe comenzi Synergy devin disponibile în Folii, o nouă mecanică introdusă în Rebirth. Jucătorii sunt încurajați să încerce diferite combinații de membri ai partidului, mai ales că Folii poate fi resetat oricând.

Final Fantasy 7 Rebirth este disponibil pentru PS5 pe 29 februarie. O demonstrație gratuită este disponibilă astăzi, permițând jucătorilor să experimenteze incidentul Nibelheim într-un flashback. Consultați trailerul final și aflați mai multe despre harta lumii și alte activități aici.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *