Știri

Final Fantasy 14 primește un eveniment tematic Fall Guys începând cu 31 octombrie

Final Fantasy 14 și Fall Guys se întâlnesc într-o colaborare surprinzătoare, aducând o nouă experiență de joc în lumea lui Final Fantasy 14. Evenimentul tematic Fall Guys va fi disponibil începând cu 31 octombrie și se va desfășura până pe 31 decembrie.

Pentru a participa la această inedită colaborare, jucătorii din Final Fantasy 14 trebuie să îndeplinească câteva cerințe. Personajul lor trebuie să aibă cel puțin nivelul 15, iar ei trebuie să fi deblocat accesul la locul de distracție Gold Saucer. În plus, trebuie să finalizeze misiunea specială intitulată “Doar încoronând.”

Odată ce aceste cerințe sunt îndeplinite, jucătorii vor avea ocazia să se bucure de un spectacol Blunderville – un eveniment în stilul jocului Fall Guys, desfășurat în lumea fascinantă a Final Fantasy 14. Participanții vor putea să concureze pentru a câștiga MGF (MGP – Manderville Gold Saucer Points), pe care le pot folosi pentru a achiziționa produse cosmetice speciale inspirate de universul Fall Guys.

Pe lângă articolele cosmetice, jucătorii pot obține și un nou emote numit “Embracing Blunders,” diverse animale de companie adorabile, culori personalizate pentru personaje și chiar un role tematic de orchestrion numit “Orchestrion Roll of the Fall Guys,” care va completa experiența muzicală a jocului.

Această colaborare neașteptată promite să aducă distracție și trăsniri în lumea fantastică a lui Final Fantasy 14 și oferă jucătorilor șansa de a obține obiecte cosmetice unice bazate pe personajele jocului Fall Guys.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *