Trailere

Final Fantasy 14: prima misiune din Dawntrail este Viper

În timpul recentului Final Fantasy 14 Fan Festival din Londra, producătorul Naoki Yoshida a dezvăluit primul dintre cele două noi locuri de muncă care vin în joc în viitoarea sa expansiune, Dawntrail. Jobul, numit Viper, va fi DPS corp la corp și poate fi văzut în acțiune într-un nou videoclip de mai jos.

Viper Job folosește două lame cu o singură mână pentru a provoca daune inamicilor. Clasa poate folosi, de asemenea, abilități speciale care implică conectarea lamelor între ele, transformând arma într-o singură sabie cu două mâini, cu două fețe, cu care să rănești inamicii.

Mai multe detalii despre Final Fantasy 14: Dawntrail au fost dezvăluite, inclusiv faptul că seria sa de 24 de jucători Alliance Raid se va intitula Echoes of Vana’diel și va fi un crossover cu MMORPG-ul anterior Final Fantasy 11 . A fost dezvăluit și unul dintre noile orașe din expansiune, numit Tuliyollal.

Jucătorii vor putea, de asemenea, să exploreze noi zone, cum ar fi regiunea tropicală Kozama’uka și regiunea aridă Shaaloani. Pe parcurs, jucătorii îi vor întâlni pe Moblini, care vor fi noul Trib Aliat în expansiune.

Final Fantasy 14: Dawntrail nu are încă o dată de lansare, dar este programată să fie lansată în vara anului 2024.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *