Știri

Final Fantasy 14 – patch-ul 6.55 „Growing Light Part 2” se lansează pe 16 ianuarie

Cu câteva luni înainte de următoarea expansiune, Dawntrail, pentru Final Fantasy 14, Square Enix pregătește terenul pentru un nou conținut. Patch-ul 6.55, denumit „Growing Light Part 2”, este programat să fie lansat pe 16 ianuarie pentru platformele PS4, PS5 și PC.

Conform informațiilor de pe site-ul oficial, acest patch adaugă noi misiuni secundare pentru Grand Endeavour lui Tataru și Somehow Further Hildibrand Adventures. De asemenea, vor fi introduse noi misiuni Manderville Weapons și Endwalker Tribal Alliance. Fanii sunt așteptați cu nerăbdare să descopere ce alte conținuturi și modificări vor fi incluse în acest patch, iar detalii suplimentare vor fi oferite la momentul lansării.

Cu toate acestea, nu a fost încă confirmată data de lansare a versiunii beta deschise pentru platforma Xbox Series X/S. Lansarea jocului și a tuturor expansiunilor sale pe această platformă este programată pentru primăvara acestui an, iar Dawntrail va fi disponibil în vara aceasta. Momentul exact al lansării expansiunii urmează să fie anunțat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *