Știri

Filmul Just Cause este în lucru, regizat de regizorul Blue Beetle

Fanii seriei de jocuri video Just Cause vor fi încântați să afle că adaptarea pe marele ecran a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, condusă de un regizor talentat. Conform The Hollywood Reporter, Universal și 87North, sub îndrumarea lui Kelly McCormick și David Leitch, au recrutat pe Ángel Manuel Soto, regizorul filmului Blue Beetle, pentru a dirija acest proiect mult așteptat.

De-a lungul anilor, s-au făcut mai multe tentative de a aduce Just Cause pe ecran, însă acum pare că proiectul este în sfârșit pe drumul cel bun. În trecut, nume precum Brad Peyton (Rampage, Atlas) și Derek Kolstad (scenaristul din spatele francizei John Wick) au fost implicați în proiect, dar drepturile au rămas neexploatate până acum.

Ángel Manuel Soto este văzut ca o alegere promițătoare pentru regie, aducând o voce autentică și o perspectivă nouă asupra povestii și a personajelor din Just Cause. Cu o distribuție puternică și o acțiune captivantă, acest film ar putea să devină un succes la box office.

Chiar dacă Blue Beetle nu a avut un succes exploziv la box office, filmul a fost bine primit de critici și fani pentru abordarea sa proaspătă și pentru performanțele actorilor. Este clar că Universal vede potențialul din adaptările de jocuri video, având în vedere succesul altor filme din acest gen, cum ar fi Super Mario Bros. și Five Nights at Freddy’s.

Cu proiectul Just Cause în lucru, este posibil ca fanii să se bucure în curând de o nouă experiență cinematografică captivantă, inspirată de universul plin de acțiune al seriei de jocuri video. Va trebui să așteptăm pentru mai multe detalii pe măsură ce proiectul avansează în producție.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *