Știri

Filmul Ghost of Tsushima primește cea mai bună actualizare de până acum de la regizorul John Wick, după doi ani de dezvoltare: „Getting Our S—t Together”

Regizorul Chad Stahelski, cunoscut pentru munca sa la franciza John Wick, oferă o actualizare așteptată pentru filmul Ghost of Tsushima, dezvăluind că scenariul este complet după doi ani de dezvoltare intensă.

Fanii jocului video Ghost of Tsushima, dezvoltat de Sucker Punch, au așteptat cu nerăbdare să vadă cum va fi adus acest univers captivant pe marele ecran. Și regizorul Chad Stahelski, cunoscut pentru abilitățile sale în filmarea secvențelor de acțiune și pentru influențele sale asiatice, este la fel de entuziasmat. Stahelski a confirmat că scenariul filmului este gata pentru a fi pus în practică, și că echipa de creație se află în faza pregătirilor pentru producție. Cu toate acestea, regizorul a menționat că trebuie să aștepte încheierea grevelor pentru a putea continua cu producția.

Filmul Ghost of Tsushima se anunță a fi o adaptare fidelă a jocului video original, în care acțiunea se concentrează pe Jin Sakai, un samurai care încearcă să-și salveze clanul și insula de invadatorii mongoli. Alegerea sa este între a urma codul războinicului și a lupta onorabil sau de a reuși cu pierderi minime.

Un aspect semnificativ al filmului este accentul pus pe autenticitate. Stahelski, care și-a dovedit experiența în filmele din franciza John Wick, este bine pregătit să ducă la bun sfârșit filmul Ghost of Tsushima. Acesta a folosit în mod corespunzător influențele asiatice în filmele sale, ceea ce îl face un candidat ideal pentru a regiza acest proiect.

De asemenea, Stahelski a exprimat dorința de a avea o distribuție japoneză care să vorbească în limba lor maternă pentru a păstra autenticitatea filmului și pentru a se potrivi atmosferei și povestirii jocului.

Cu doi ani de dezvoltare și o pasiune evidentă pentru acest proiect, filmul Ghost of Tsushima promite să fie o adaptare impresionantă a jocului video. Fanii vor urmări cu atenție evoluția acestui proiect, cu speranța că își va onora sursa de inspirație și că va oferi o experiență cinematică de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *