Știri

FIFA anunță o Cupă Mondială Rocket League cu echipe naționale!

Organismul de conducere a fotbalului FIFA a anunțat o colaborare surprinzătoare cu Rocket League, adăugând jocul cu mașini propulsate de rachete la Cupa Mondială FIFA eSports (FIFAe) din acest an. 16 națiuni din întreaga lume vor concura pentru titlul de campioană mondială Rocket League.

Acest anunț marchează un pas semnificativ pentru FIFA, demonstrând deschiderea sa către “eSporturi de fotbal” în afara francizei FIFA tradiționale. Echipele naționale vor fi formate din 3 jucători și un supleant, reprezentând culorile țării lor. Alegerea națiunilor participante se va baza pe numărul de jucători din țara respectivă care au participat la turneele Rocket League Majors anterioare.

Asociațiile membre FIFA participante vor organiza propriile turnee de calificare pentru a selecta jucătorii care vor reprezenta țara lor la Cupa Mondială FIFAe. Jucătorii interesați se pot înscrie pe platforma FIFA eSports, alegând Rocket League ca jocul ales pe FIFA.GG.

Detalii suplimentare despre eveniment, inclusiv lista completă a națiunilor participante, vor fi dezvăluite de FIFA în curând.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *