Știri

Fatalitățile cu tematică de Halloween vor fi disponibile în magazinul premium din Mortal Kombat 1

Warner Bros. Games a confirmat recent că Mortal Kombat 1 va adăuga fatalități cu tematică de Halloween în magazinul premium al jocului. Aceasta va fi o premieră pentru seria Mortal Kombat, deoarece va marca prima dată când decesele premium vor fi disponibile pentru achiziționare de la pachetele Klassic Fatality din Mortal Kombat 2011.

Deși Mortal Kombat 1 a primit recenzii excelente și fanii s-au distrat în general cu jocul, nu toate deciziile luate de dezvoltatori au fost întâmpinate cu bucurie. O actualizare recentă a jocului a adăugat mențiunea “Halloween Fatality adăugat în Magazinul Premium”, dar în joc încă nu au fost găsite astfel de fatalități.

Cu toate acestea, Warner Bros. Games a confirmat prin intermediul unui tweet că decesele cu tematică de Halloween vor fi adăugate în magazinul premium pe 27 octombrie. Aceasta va fi prima dată când jocul va oferi fatalități cu tematică de Halloween la achiziție, iar această decizie nu a fost primită cu entuziasm de fanii seriei.

Mulți fani s-au exprimat pe rețelele de socializare cu privire la dezacordul lor față de această schimbare, dar până în prezent, nu se pare că dezvoltatorul are de gând să revină asupra acestei decizii. Cu toate acestea, în lumea jocurilor, nimic nu este scris în piatră, așa că rămâne de văzut dacă există modificări viitoare legate de această chestiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *