Știri

Fatal Fury: City of the Wolves – B. Jenet și Vox Reaper apar într-un nou trailer

Următorul capitol din saga Fatal Fury, intitulat Fatal Fury: City of the Wolves, se apropie de lansare, fiind așteptat la începutul anului 2025 pentru Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC prin Steam și Epic Games Store. Cu ocazia Summer Game Fest 2024, SNK a lansat un nou trailer captivant care confirmă adăugarea a două personaje noi în lista de luptători: B. Jenet și Vox Reaper.

B. Jenet, liderul piraților și un veteran cunoscut din The King of Fighters 15, își face apariția cu un stil de luptă familiar, evidențiindu-se prin capacitatea sa de a jongla cu adversarii în aer folosind o serie de lovituri rapide. Pe de altă parte, Vox Reaper, un nou venit intrigant, prezintă un stil de luptă mai stabil și axat pe atacuri bazate pe lovituri, adăugând o dinamică interesantă în joc.

Trailerul oferă și o privire asupra mini-jocurilor incluse în Fatal Fury: City of the Wolves. Într-o scenă remarcabilă, Marco Rodrigues demonstrează o abilitate impresionantă, tăind vârfurile sticlelor de bere într-o singură mișcare fluidă, cu comenzi care reflectă o mișcare specială. Această adăugire sugerează că jocul va include diverse mini-jocuri, sporind diversitatea și atractivitatea gameplay-ului.

Cu o lansare programată pentru începutul anului 2025, fanii seriei se pot aștepta la mai multe dezvăluiri și detalii despre noile personaje și mecanici de joc în lunile următoare. Fatal Fury: City of the Wolves promite să aducă o experiență de luptă captivantă și diversificată, consolidându-și poziția ca un titlu de referință în genul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *