Zvonuri

Far Cry 7: detalii și zvonuri despre posibila locație din Coreea

Zvonurile în curs despre decorul Far Cry 7 au sugerat că jocul se îndreaptă într-o nouă direcție interesantă, cu locația sa. Deși scurgerile și zvonurile încă nu au fost confirmate de Ubisoft, dacă e de crezut, Far Cry 7 se îndreaptă într-o nouă direcție interesantă cu locația sa. Pe măsură ce așteptarea ca Ubisoft să confirme oficial jocul continuă, unele scurgeri notabile au sugerat că Far Cry 7 se va îndrepta spre Coreea pentru următoarea sa versiune.

Franciza Far Cry a avut o istorie lungă și variată. Acum, cu 20 de ani de jocuri sub centură, Far Cry poate obține o a șaptea intrare principală. După ce Far Cry 6 s-a simțit puțin șchiopăt în livrare și poveste, franciza are nevoie de un nou început cu o schimbare de ritm, iar zvonurile despre Far Cry și potențialul său decor coreean ar putea fi exact ceea ce are nevoie serialul.

Aceste zvonuri au început anul trecut. În iulie 2023, un insider anonim a accesat internetul pentru a împărtăși ceea ce a susținut că sunt informații legitime cu privire la Far Cry 7. Deși postarea a fost în cele din urmă eliminată, mulți cititori au reușit să salveze informațiile postării, unul dintre cele mai interesante detalii fiind o potențială schimbare a peisajului în Coreea.

O insulă coreeană preluată de insurgenți
Potrivit sursei anonime, Far Cry 7 ar putea fi plasat pe o insulă cunoscută sub numele de Kimsan, situată în largul coastei Coreei. Scurgerile susțin că insula Kimsan a fost preluată de insurgenții nord-coreeni care țin în captivitate familia protagonistului. Există multe speranțe pentru răufăcătorul lui Far Cry 7, iar despre zvonurile insurgenților nord-coreeni se speculează că vor fi conduși de un lider cunoscut sub numele de Choi Sang-Pil, care ar putea fi interpretat de Lee Jung-Jae din Squid Game. Far Cry nu este străin să folosească actori importanți în jocurile sale, dar încă nu a existat nicio confirmare solidă în acest sens.

Protagonistul și complotul lui Far Cry 7
Nu numai că scurgerile au venit de la persoane din interior anonime, dar surse mai reputate, cum ar fi Insider Gaming, au dezvăluit și câteva informații despre Far Cry 7. Scurgerile despre intriga principală a jocului sugerează că jucătorii vor fi însărcinați să salveze membrii familiei protagonistului dintr-un grup cunoscut sub numele de Fiii Adevărului, având în același timp doar 72 de ore pentru a face acest lucru. Deși aceste scurgeri nu au menționat nimic despre zvonurile originale din Coreea, un joc centrat în jurul unui protagonist care luptă pentru a-și salva familia de insurgenții necinstiți nu este în afara tărâmului posibilității pentru un titlu Far Cry. Detaliile acestor scurgeri s-ar putea lega foarte bine cu zvonurile din Coreea.

Far Cry 7 Zvonuri în lumina reflectoarelor

Aceste zvonuri din Coreea sunt incredibil de interesante, dar nici măcar nu sunt cele mai recente zvonuri despre Far Cry 7. Un mesaj criptic de la un insider Ubisoft a implicat un tweet care conținea o fotografie a lui Cillian Murphy, o bombă cu un cronometru de 72 de ore, un crab uriaș și numărul 7. Acest tweet a început rapid zvonuri care susțin că Cillian Murphy ar fi vedeta din Far. Cry 7, dar asta a fost dezmințit de către insiderul Ubisoft. Cu toate acestea, acest tweet misterios ridică o mulțime de întrebări care vor crea mai multe zvonuri pe măsură ce așteptarea continuă.

Pe baza imaginilor cu Cillian Murphy de la Oppenheimer și cu bomba, poate că jucătorii vor avea la dispoziție 72 de ore pentru a opri insurgenții nord-coreeni să detoneze o bombă nucleară, în timp ce trebuie să-și salveze membrii familiei. Includerea crabului dă, de asemenea, o oarecare greutate temei insulei zvonite. Indiferent de ruta pe care o explorează Far Cry 7, următorul capitol va rupe tradițiile pentru a ajuta seria să evolueze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *