Știri

Far Cry 20th Anniversary livestream: detalii și anunțuri

Seria Far Cry de la Ubisoft își sărbătorește cea de-a 20-a aniversare luna aceasta, franciza fiind redusă cu până la 85% pe toate platformele. Un stream live este, de asemenea, planificat pentru 21 martie pentru a sărbători această etapă.

Oricât ar părea de bun augur, editorul nu va anunța niciun joc nou sau chiar conținut viitor în timpul aceluiași. Vor fi Twitch Drop-uri, alături de anecdote și povești despre titlurile anterioare, care ar putea merita să le acorde fanilor hardcore.

Cu toate acestea, în ciuda lipsei unor anunțuri oficiale, au circulat zvonuri despre nu unul, ci două noi titluri Far Cry . Primul ar fi un shooter cu extracție care are loc în Alashnica, o versiune fictivă a Alaska, cu jucători care caută resurse și creează noi echipamente și gadget-uri (cu moartea provocând pierderea progresului).

Se pare că va sosi înainte de următoarea intrare principală din serie, Project Blackbird , adică Far Cry 7 . Dezvoltat pe Snowdrop Engine, este lansat în toamna anului 2025 și se presupune că va veni pe Nintendo Switch 2 în prima zi . Se pare că povestea este neliniară, deoarece jucătorii salvează membrii familiei dintr-un grup de conspirație.

Există totuși o limită de timp și, folosind o nouă mecanică de interogare, jucătorii pot extrage informații de la inamici (dacă nu ajung să mintă). Rămâneți la curent cu potențialele anunțuri pentru ambele titluri în lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *