Zvonuri

Fanii Splinter Cell sunt încântați de o posibilă actualizare a remake-ului în iunie

Ubisoft a anunțat că va găzdui o prezentare online în cadrul evenimentului Ubisoft Forward în luna iunie, alimentând speculațiile că fanii ar putea primi o veste mult așteptată despre remake-ul Splinter Cell.

Deși detalii precise nu au fost încă dezvăluite despre ce va conține prezentarea, utilizatorii atenți de pe Twitter au observat o schimbare semnificativă pe pagina de Facebook a Ubisoft Toronto, studioul care dezvoltă jocul. Imaginile de profil și antetul au fost actualizate cu imaginea emblematică a lui Sam Fisher, agentul stealth bine-cunoscut din universul Splinter Cell.

Chiar dacă aceste semne sunt subțiri și nu există confirmări oficiale, faptul că Ubisoft Toronto a făcut aceste modificări chiar înaintea prezentării Ubisoft Forward a alimentat speranțele fanilor că ar putea urma o dezvăluire importantă legată de joc.

Remake-ul Splinter Cell a fost anunțat acum mai bine de doi ani și, de atunci, informațiile despre proiect au fost rare și vagi. Cu toate acestea, Ubisoft a promis că va aduce povestea și gameplay-ul clasic în era modernă, adaptându-le pentru un public contemporan. Cu lansarea preconizată a unor titluri importante în viitorul apropiat, inclusiv Assassin’s Creed Red și Star Wars Outlaws, fanii sunt nerăbdători să afle dacă remake-ul Splinter Cell va fi inclus în lista de lansări.

În ciuda incertitudinii, entuziasmul fanilor este palpabil, iar comunitatea de pe Reddit este plină de speculații și speranțe pentru ce ar putea aduce prezentarea Ubisoft Forward.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *