Știri

Fanii Mortal Kombat 1 sunt șocați de prețul Halloween Fatality

În urma anunțului controversat al microtranzacției unice cu fatalitate sezonieră a Mortal Kombat 1, fanii sunt șocați de cât costă.

Noua fatalitate de Halloween a lui Mortal Kombat 1 costă 1200 de Dragon Krystals, pe care mulți fani le consideră prea scumpe pentru o singură mișcare. Jucătorii boicotează fatalitatea premium din cauza frustrării lor față de dependența puternică a jocului de microtranzacții.

Fanii cred că folosirea celeilalte monede a jocului, Seasonal Kredits, ar fi fost o modalitate mai potrivită de a obține fatalitatea premium.

Prețul noii fatalități cu tematică de Halloween a lui Mortal Kombat 1 a fost dezvăluit a fi de 10 USD, ceea ce a atras mânia fanilor săi. Percepția publică a jocului a fost mai puțin pozitivă, în ciuda recenziilor sale critice ridicate, din cauza unei varietăți de probleme cu care s-au confruntat fanii. Aceasta include o serie de erori, defecte în prezentările sale, cum ar fi modelele de caractere cu detalii reduse și chiar probleme de intrare cu Mortal Kombat 1 .

Singurul lucru pentru care fanii au fost cel mai supărați este dependența lui Mortal Kombat 1 de microtranzacții. Warner Bros. Interactive și NetherRealm Studios au înregistrat o oarecare greșeală din cauza schemelor grele de monetizare, cum ar fi magazinul din joc, unde jucătorii pot cheltui moneda din joc, Dragon Krystals, pentru a debloca produse cosmetice. Cea mai fiabilă modalitate de a obține Dragon Krystals de la Mortal Kombat 1 este să le achiziționați cu bani reali. Și acum Mortal Kombat 1 a introdus o fatalitate premium de Halloween, șocând mulți oameni cu prețul său.

Cât costă Halloween Fatality pentru MK1?
Această Fatality cu tematică de Halloween în Mortal Kombat 1 costă 1200 de cristale de dragon, cu un pachet de 1250 de cristale de dragon care costă aproximativ 10 USD. Fatalitatea în sine implică personajul jucătorului care aruncă un dovleac uriaș în capul adversarului, urmat de o serie de insecte care îi devorează. Acest lucru este apoi completat de dovleacul și capul decapitat fiind aruncați în pragul ușii, devenind un Jack-O-Lantern cu aspect morbid. În ciuda cât de potrivit a fost pentru sezon, acesta fiind un articol premium a dus rapid la o atenție atentă atunci când fanii au auzit pentru prima dată de el, iar prețul a fost suficient pentru ca oamenii să nu-l cumpere.

Ca răspuns la această etichetă de preț, câțiva jucători și fani au început să boicoteze Halloween Fatality, mulți apelând la rețelele sociale pentru a-și exprima frustrarea continuă față de dependența lui Mortal Kombat 1 de microtranzacții . Mai mulți fani Mortal Kombat 1 cred că prețul este mult prea mare, mai ales că jocul este deja de 70 USD. Mulți au criticat modul în care Mortal Kombat 1 continuă să folosească un model freemium, în ciuda faptului că jocul este o versiune cu preț complet.

Mortal Kombat 1 are mai multe monede diferite alături de Dragon Krystals, inclusiv „Seasonal Kredits”, care pot debloca articole exclusive în timpul unui anumit sezon. Mulți jucători au crezut că Seasonal Kredits ar fi fost o modalitate mai potrivită pentru fani de a obține Fatality premium în loc de modul în care este implementat în prezent. Mortal Kombat 1 va primi și personaje DLC, cum ar fi Omni-Man din Invincible și Homelander din The Boys , care au propria lor parte de detractori, în ciuda entuziasmului general legat de includerea personajelor invitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *