Știri

Fanii Harry Potter au aflat informații despre Quidditch Champions la Summer Game Fest 2024

La Summer Game Fest 2024, fanii Harry Potter au avut în sfârșit șansa de a reveni în lumea minunată a Hogwarts ca cei mai buni jucători de Quidditch din țara din Harry Potter: Quidditch Champions.

Jocul are o dată de lansare globală stabilită pentru marți, 3 septembrie 2024, și va fi disponibil pe PS5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Steam și pe Epic Games Store. Abonații PlayStation Plus vor beneficia de acces în prima zi.

În trailerul strălucitor și incitant, mai multe personaje populare din îndrăgita franciză Harry Potter pot fi văzute jucând Quidditch în diverse locuri și arene, oferind prime priviri asupra diferitelor case și jucători de pe teren. Jocul pare foarte rapid și incitant, cu un stil de animație mult mai asemănător desenelor animate.

Deși nu știm încă toate detaliile mecanicilor de joc, a fost deja dezvăluit că Quidditch Champions va fi un titlu competitiv multiplayer care necesită o conexiune online. Potrivit dezvoltatorilor de la Unbroken Studios, acest joc este în dezvoltare de câțiva ani și promite să cufunde jucătorii în lumea competitivă și intensă a Quidditch-ului.

Jucătorii vor putea, de asemenea, să-și personalizeze propriile personaje pentru a adăuga și mai multă imersiune experienței, pe măsură ce se alătură uneia dintre cele patru case de la Hogwarts. Joacă pentru glorie și joacă pentru un campionat împotriva celei mai dure competiții din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *