Trailere

Fanii Cult of the Lamb, pregătiți-vă pentru 16 ianuarie!

Cult of the Lamb începe anul în forță cu o actualizare mult așteptată, numită “Sins of the Flesh”, care promite să aducă și mai mult păcat și distracție în joc. Lansarea acestei actualizări este programată pentru 16 ianuarie și va introduce conținut nou captivant, îmbunătățind astfel abordarea drăguță a jocului într-un mod surprinzător de păcătos.

Actualizarea aduce o schimbare semnificativă în mecanica jocului, permițând adepților să se îndrăgostească și să se împerecheze. Această adiție nouă adaugă un strat suplimentar de complexitate și profunzime în construirea cultului, oferind jucătorilor modalități mai diverse și păcătoase de a-și dezvolta comunitatea malefică.

Pe lângă posibilitatea de împerechere, actualizarea “Sins of the Flesh” aduce și o progresie reînnoită, ritualuri noi și clădiri mai mari. Aceste elemente vor completa experiența jocului, oferind jucătorilor noi modalități de a-și extinde și personaliza cultul într-un mod mai distractiv și provocator.

Cult of the Lamb a captivat deja mulți jucători cu abordarea sa unică în lumea roguelike-urilor, axându-se pe drăgălășenie și umor în detrimentul elementelor clasice de groază. Lansarea acestei actualizări marchează un început promițător pentru anul 2024, aducând în prim plan și mai multe elemente distractive în cadrul jocului.

În plus, 16 ianuarie nu este doar despre actualizare, ci și despre o posibilă surpriză. Există indicii că jocul ar putea avea un crossover cu Don’t Starve, sporind anticiparea și entuziasmul fanilor.

Așadar, fanii Cult of the Lamb sunt sfătuiți să-și pregătească cu atenție culturile și să se bucure de noul conținut păcătos pe 16 ianuarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *