Știri

Fanii Call of Duty: Warzone Mobile pot revendica gratuit un nou aspect de operator

Fanii Call of Duty: Warzone Mobile sunt invitați să obțină un nou skin de operator gratuit, mulțumită celei mai recente colaborări a francizei. Skinul exclusiv Stryker 5.11 poate fi revendicat gratuit până pe 30 aprilie, prin simpla trimitere a mesajului “Stryker” la 29683.

Această colaborare aduce estetica militară/de aplicare a legii a mărcii de îmbrăcăminte și echipament 5.11 Tactical în lumea Warzone Mobile, oferind jucătorilor posibilitatea de a-și personaliza operatorii cu un design autentic și captivant.

Pentru a obține skinul Stryker 5.11, jucătorii trebuie să urmeze câțiva pași simpli. În primul rând, ei trebuie să trimită mesajul “Stryker” la numărul 29683 și să accepte să primească mesaje de marketing (de la care se pot dezabona ulterior). Apoi, vor primi un cod promoțional și un link către pagina corespunzătoare de pe site-ul Call of Duty, unde vor putea valorifica skinul. După aceasta, ei vor putea să îl echipa pe operatorul lor preferat din Warzone Mobile.

Skinul Stryker 5.11 este descris ca fiind o “mărturie a autenticității tactice”, prezentând o ținută militară sau de aplicare a legii în culori verde măsline și cafeniu, cu detalii realiste care reflectă echipamentul purtat de profesioniștii din aceste domenii.

Pe lângă această ofertă, Call of Duty oferă și alte promoții pentru jucători. Până pe 25 aprilie, abonații Amazon Prime pot revendica un pachet special care include modele de arme, o emblemă și o carte de vizită. De asemenea, începând cu 10 aprilie, proprietarii de PlayStation pot revendica un pachet exclusiv PS Plus, care include o piele de operator și alte beneficii, ca parte a abonamentului lunar Sony.

Aceste oferte vin într-un moment promițător pentru franciză, care a atras recent un număr semnificativ de jucători pe platforma Steam, datorită unei perioade de test gratuit. Lansarea sezonului 3 a contribuit și ea la această creștere, cunoscută pentru numărul impresionant de jucători, care a depășit 166.000 de utilizatori pe Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *