Zvonuri

Fanii Assassin’s Creed vor afla multe detalii pe 12 iunie

Cu o mulțime de jocuri Assassin’s Creed în dezvoltare, fanii așteaptă cu nerăbdare o actualizare sănătoasă pe 12 iunie, când este posibil să aibă loc un Ubisoft Forward concentrat pe franciză. Se speculează că Ubisoft va fi profund implicat în universul Assassin’s Creed, având în lucru nu mai puțin de 9 jocuri, alături de un potențial hub AC Infinity.

Unul dintre cele mai așteptate jocuri este Assassin’s Creed Red, plasat în Japonia feudală, care ar putea aduce noi funcții de joc și îmbunătățiri grafice. Lansările recente, precum Assassin’s Creed Mirage și Assassin’s Creed Nexus, cresc interesul fanilor pentru următoarele titluri din serie.

Există speculații că Assassin’s Creed Red va fi lansat în toamna anului 2024, iar 12 iunie este considerată o zi importantă pentru așteptatele anunțuri. Dacă Ubisoft Forward are loc în iunie, este probabil să aibă loc pe 12 iunie, dată preferată de Ubisoft pentru evenimentele sale din trecut.

Pe lângă Assassin’s Creed Red, există și zvonuri despre un remake al Assassin’s Creed 4: Black Flag și despre alte titluri din serie, precum Assassin’s Creed Hexe și Assassin’s Creed Jade. Cu o serie atât de vastă de jocuri în dezvoltare, fanii se așteaptă la o zi plină de anunțuri și noutăți interesante.

Pe lângă acestea, mai avem detalii despre alte jocuri ce sunt în dezvoltare:
Assassin’s Creed Invictus – Un joc multiplayer dezvoltat de studio-ul ce a lucrat la For Honor [CONFIRMAT]
Assassin’s Creed Nebula – Un joc single player ce are acțiunea în India, în Imperiul Aztec și în Marea Mediteraneană [NECONFIRMAT]
Assassin’s Creed Raid – Un joc gratuit co-op cu echipe de patru, concentrat pe PvE [NECONFIRMAT]
Assassin’s Creed Echoes – Alt joc multiplayer ce se află în lucru la Ubisoft Annecy [NECONFIRMAT]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *