Știri

Fallout 76 sărbătorește a 5-a aniversare cu lucruri gratuite și multe altele

Bethesda Game Studios sărbătorește a 5-a aniversare a jocului Fallout 76 cu evenimente speciale și recompense pentru jucători. Cu o serie de activități pe termen limitat, jucătorii pot obține echipament de Halloween, provocări zilnice și săptămânale, și multe altele.

Evenimentul include o provocare specială cu inamici Scorched care vor purta “costume înfiorătoare.” Eliminându-i, jucătorii vor putea obține “bomboanele lor misterioase (și obiecte legendare).” De asemenea, jucătorii pot intra în competiție cu alți jucători care au boluri de bomboane în CAMP-urile lor. Cei care găsesc aceste boluri de bomboane vor fi marcați pe hartă pentru a facilita întâlnirea.

Pentru a obține recompense suplimentare, jucătorii pot finaliza provocările zilnice și săptămânale Trick or Treat, ceea ce îi va recompensa cu un nou articol CAMP numit Mothman Nest. În plus, cu ocazia celei de-a cincea aniversare a jocului, pe 7 noiembrie, jucătorii vor putea debloca articole exclusive prin finalizarea provocărilor zilnice și săptămânale aniversare.

Pe 14 noiembrie, Bethesda Game Studios va găzdui un livestream pentru a evidenția comunitatea. Acesta este un moment special pentru a celebra cinci ani de la lansarea jocului Fallout 76.

În plus, mai multe evenimente sunt programate până pe 14 noiembrie, inclusiv activități de streaming și Q&A cu dezvoltatorii. Fallout 76 oferă jucătorilor numeroase modalități de a participa la sărbătorirea acestei aniversări speciale.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *