Știri

Fallout 76 este gratuit la cinci ani de la lansare

Cu ocazia aniversării a cinci ani de la lansare, Bethesda Game Studios oferă jucătorilor o surpriză plăcută, punând Fallout 76 la dispoziție gratuit pe PC și console. Acest joc controversat din 2018 a avut o lansare dezamăgitoare, dar a fost susținut și îmbunătățit de-a lungul timpului, devenind o experiență mai atrăgătoare pentru jucători.

Pentru a marca această aniversare, Bethesda a organizat un eveniment numit “Spooky Scorched,” în care jucătorii pot vâna gloate speciale și pot câștiga recompense tematice de Halloween. De asemenea, sunt planificate fluxuri de tip “Wasteland Classroom” în care jucătorii pot învăța mai multe despre joc și pot obține recompense speciale. Aceste festivități se vor încheia pe 14 noiembrie, ziua efectivă de cinci ani de la lansarea jocului.

Promoția “free-to-play” a jocului se suprapune cu evenimentul “Spooky Scorched,” care oferă jucătorilor șansa de a obține elemente tematice de Halloween. Magazinul Atomic va oferi bomboane înfricoșătoare gratuite, iar un articol special va servi drept depozit de picături pentru a împărtăși aceste dulciuri cu alți jucători.

Pentru a marca această aniversare, Bethesda a programat diverse evenimente și activități, precum două fluxuri Twitch pentru a ajuta jucătorii noi și cei care se întorc să învețe mai multe despre joc. De asemenea, sunt disponibile provocări și recompense aniversare în joc pe o perioadă de două săptămâni, până pe 21 noiembrie.

În concluzie, această ofertă gratuită pentru Fallout 76 este o modalitate minunată de a sărbători aniversarea jocului și de a atrage jucători noi sau cei care nu au mai revenit de ceva timp în lumea post-apocaliptică a Fallout. Sărbătorind cinci ani de la lansare, jocul a evoluat semnificativ și a reușit să mențină o comunitate activă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *