Zvonuri

Fable și South of Midnight nu vor fi lansate pentru PS5, în 2025

De la Gears 6 și DOOM: The Dark Ages la Perfect Dark și chiar Blue Dragon, leak-urile au susținut că Microsoft are mai multe titluri de primă mână pe care intenționează să le prezinte la iminentul Xbox Games Showcase. Pe măsură ce evenimentul se apropie, mai multe detalii au fost dezvăluite datorită unui raport publicat de Tom Warren de la The Verge.

Conform lui Warren, alte două titluri de primă mână pe care Microsoft le va prezenta la următorul său eveniment, programat pentru 9 iunie, sunt Fable de la Playground Games și South of Midnight de la Compulsion Games. Se presupune că ambele jocuri vor avea lansări programate pentru 2025.

În ceea ce privește platformele pe care vor fi lansate, deși Microsoft a adoptat recent o strategie de lansare multiplatformă pentru anumite titluri de primă mână, se pare că Fable și South of Midnight nu sunt luate în considerare pentru lansările pe PS5. De asemenea, se susține că nici Gears 6 nu va fi lansat pentru PS5.

Cu toate acestea, raportul menționează că un alt remaster al lui Halo: Combat Evolved este în lucru și că acesta ar putea fi lansat pe PS5, continuând strategia de lansare multiplatformă a Microsoft pentru unele dintre titlurile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *