Știri

Fable primește sprijin pentru dezvoltare de la Eidos Montreal

În cadrul recentului Xbox Games Showcase, Microsoft a dezvăluit noi detalii despre Fable, unul dintre titlurile primare viitoare care a atras atenția publicului. RPG-ul de acțiune a primit un nou trailer, oferind mai multe imagini despre lumea sa fantastică, stilul său de umor și multe altele. Pe lângă acest lucru, au fost confirmate și informații suplimentare despre dezvoltarea sa, inclusiv sprijinul oferit de un alt studio de renume.

Eidos Montreal, cunoscut pentru seria Deus Ex, a fost confirmat oficial că oferă suport pentru dezvoltarea Fable. Anunțul a fost făcut de către studioul însuși printr-un tweet entuziast, în care au menționat colaborarea cu echipa talentată de la Playground Games pentru a crea o aventură de neuitat. Această colaborare a fost raportată pentru prima dată în 2022, iar acum a fost confirmată oficial.

Încorporarea expertizei Eidos Montreal în dezvoltarea Fable adaugă o notă de încredere și anticipare pentru viitorul joc. Cu o echipă de dezvoltare consolidată și sprijinul unui studio cu experiență, Fable pare să facă progrese solide pe drumul spre lansare.

Fable este programat să fie lansat anul viitor pentru Xbox Series X/S și PC, iar fanii seriei așteaptă cu nerăbdare să exploreze această nouă aventură într-o lume plină de farmec și magie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *