Știri

F1 Manager 2024 vine pe PC și pe console pe 23 iulie

Frontier Developments a anunțat că F1 Manager 2024 va veni pe PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S și Xbox One pe 23 iulie. Jocul va fi disponibil digital și are un preț de 34,99 USD. Au fost începute și precomenzile pentru joc.

Jucătorii care precomandă F1 Manager 2024 vor primi o imagine prestabilită suplimentară exclusivă pentru modul Creați o echipă, care reproduce mașina de spectacol F1 2024. Există și o ediție Deluxe disponibilă. Cu un preț de 44,99 USD, ediția Deluxe include încă cinci opțiuni de imagine, împreună cu cinci scenarii fictive de reluare a cursei.

F1 Manager 2024 a fost dezvăluit în martie. Jocul va include, printre altele, o actualizare a formatului F1 Sprint. O caracteristică importantă de data aceasta este capacitatea jucătorilor de a-și crea propria echipă, oferindu-le control complet asupra imaginii și logo-ului.

Jocul are, de asemenea, un nou sistem Mentality, care oferă, în esență, diferiților membri ai echipei propriile ambiții și trăsături de caracter. Jucătorii vor trebui să gestioneze aceste aspecte diferite ale membrilor echipei lor pe măsură ce urcă în grade prin cursele F3, F2 și F1.

Pe lângă data lansării, F1 Manager 2024 are și un nou trailer de joc pe care îl puteți consulta mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *