Știri

F1 24 Early Access și EA Play Trial sunt acum live

F1 24 de la Codemasters se lansează oficial pe 31 mai în toată lumea, dar cei care dețin ediția Champions se pot bucura de joc acum prin acces anticipat. În plus, membrii EA Play au acces la o perioadă de încercare limitată de cinci ore.

F1 24 aduce numeroase noutăți față de ediția precedentă, înlocuind modul Braking Point cu o nouă carieră de șofer. Jucătorii pot progresa prin cariera obișnuită de Formula 1 cu un pilot personalizat, participând la întâlniri secrete și construind recunoaștere cu echipa lor. De asemenea, pot alege să joace ca piloți din viața reală, precum Max Verstappen și Lewis Hamilton.

Noul mod Challenge Career oferă mini-scenarii bazate pe momente cheie din cariera unui șofer, cu diverse dificultăți și clasamente. F1 World revine și introduce elemente noi, cum ar fi Fanzone, unde jucătorii pot alege o echipă și un șofer pentru a îndeplini sarcini, câștiga puncte și demonstra loialitatea.

F1 24 este disponibil pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC. Consultați recenzia noastră pentru mai multe detalii.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *