Trailere

F1 24 dezvăluie gameplay-ul într-un trailer uluitor

Primul gameplay pentru F1 24, următorul titlu din seria emblematică de simulare de curse, a fost dezvăluit într-un trailer impresionant lansat de EA Sports și Codemasters. Acesta oferă imagini uimitoare și prezintă chiar și legendarul Max Verstappen. Imaginile prezentate promit o experiență captivantă pentru fanii curselelor de Formula 1.

Noul joc aduce cu sine câteva inovații semnificative, printre care un mod Carieră șofer complet nou. În acest mod, jucătorii vor putea să se pună în pielea unui șofer de Formula 1 din lumea reală, având oportunitatea de a construi pe recordurile existente sau de a reprezenta legendarele curseți, implicându-se în rivalități care se desfășoară pe parcursul mai multor sezoane.

De asemenea, F1 24 introduce și Challenge Career, oferind jucătorilor „mini scenarii de carieră” episodice cu diferite evenimente și provocări. Acestea permit jucătorilor să se claseze în clasamentele comunității și să se confrunte cu provocări variate pentru a-și testa abilitățile de conducere.

În ceea ce privește experiența de condus, Dynamic Handling promite cea mai autentică și imersivă experiență simțită vreodată în seria F1. Jucătorii se pot aștepta, de asemenea, la mai multe opțiuni pentru configurarea mașinii, un model îmbunătățit al anvelopelor și un sistem complet nou al suspensiei, între alte îmbunătățiri.

F1 24 este programat să fie lansat pe 31 mai pentru Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC. Așteptăm cu nerăbdare să vedem mai multe detalii despre joc în săptămânile următoare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *