Știri

F1 24: detalii despre gameplay, modele de anvelope, aerodinamică și setări ale motorului

Viitorul simulator de curse va include, de asemenea, opțiuni îmbunătățite de configurare a mașinii, un nou sistem de fizică a suspensiei și multe altele.

F1 24 este la puțin mai mult de o lună de la lansare, iar Codemasters și EA Sports continuă să dezvăluie noi detalii despre simulatorul de curse. Mult mai mult din acestea au venit datorită unei noi gameplay-uri adânci.

Printre alte câteva îmbunătățiri, Codemasters prezintă un nou sistem de manipulare dinamică pentru joc, care datorită fizicii suspensiei noi și îmbunătățite, va permite o manevrare și reglare mai bune și mai realiste. În plus, jocul va include și un model de anvelope îmbunătățit, care va pune un accent mai mare pe uzura anvelopelor, temperatură, suprafețele pistelor și multe altele.

Există, de asemenea, un model aerodinamic îmbunătățit, cu un model slipstreaming reelaborat, îmbunătățiri ale sistemului de reducere a rezistenței la rezistență și multe altele. Între timp, îmbunătățirile aduse setărilor unității de alimentare vor permite jucătorilor un control mai fin asupra câștigului de energie în timp real. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii.

F1 24 se lansează pe 31 mai pentru PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *