Știri

F1 2024: modul carieră adaugă controlul șoferilor reali pentru prima dată

F1 2024 aduce o schimbare semnificativă în modul său carieră, oferind jucătorilor posibilitatea de a controla piloți reali pentru prima dată în istoria francizei.

În loc să se concentreze exclusiv pe șoferii creați de jucători, acum aceștia pot alege să joace ca piloți existenți din lumea reală sau chiar să aducă înapoi legende din trecut. Această inovație se datorează introducerii caracteristicii numite Accolades, care stabilește obiective specifice pentru fiecare pilot în funcție de realizările lor reale.

De exemplu, jucătorii care îl controlează pe Lewis Hamilton își pot propune să câștige al optulea titlu mondial, în timp ce cei care îl controlează pe Lando Norris ar putea urmări să obțină prima victorie.

Aceste Accolades stabilesc obiective pe termen scurt, mediu și lung în modul carieră, iar specialiștii noi vor lucra cu jucătorii pentru a atinge aceste obiective. Cu toate acestea, jucătorii au posibilitatea de a modifica direcția acțiunii după cum consideră necesar.

Noul sistem de contracte aduce și mai multă profunzime în experiența de joc. Jucătorii pot participa la întâlniri secrete cu echipele rivale pentru a discuta o potențială mișcare, dar aceasta vine cu riscuri, cum ar fi zvonurile sau controversele care pot apărea.

Pe lângă aceste inovații, jocul oferă, de asemenea, scenarii opționale de cercetare și dezvoltare, care permit jucătorilor să ia decizii strategice importante pentru sezoanele viitoare. Acestea variază de la constrângeri financiare și dezvoltare la opțiuni cu buget nelimitat.

Aceste noi adiții aduc o prospețime binevenită modului carieră din F1 2024, oferind jucătorilor mai mult control și posibilitatea de a experimenta o varietate de experiențe într-o singură carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *