Trailere

Expeditions: A MudRunner Game – trailer de prezentare generală

Focus Entertainment și Sabre Interactive pregătesc o nouă experiență off-road pentru fanii jocurilor MudRunner cu lansarea iminentă a Expeditions: A MudRunner Game. Cu data de lansare setată pentru 5 martie pe PlayStation, Xbox, Switch și PC, jocul promite să aducă o varietate de caracteristici captivante.

Cu peste 40 de expediții în Arizona și Carpați, jucătorii vor avea la dispoziție hărți diverse și provocări unice. Personalizarea vehiculelor va juca un rol crucial, iar instrumentele precum trolii, ancore portabile și poduri improvizate vor fi esențiale pentru a depăși obstacolele naturale.

Succesul în expediții va permite achiziționarea de upgrade-uri pentru vehicule, extinderea capacității de combustibil, a stocării și adăugarea de platforme. Angajarea specialiștilor în diferite domenii va debloca abilități unice, iar extinderea bazelor de acasă prin adăugarea de noi module le va transforma în centre de operațiuni utile.

Expeditions: A MudRunner Game promite să ofere o experiență captivantă, combinând elemente de personalizare, gestionare și explorare. Jocul se va lansa pe 5 martie pentru PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Este de remarcat că acesta va fi ultimul joc lansat sub numele Focus Entertainment, compania urmând să-și schimbe numele în PulluP Entertainment la 1 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *