Lansări

Expeditions: A MudRunner Game este acum disponibil pentru posesorii Supreme Edition

Expeditions: A MudRunner Game, noul simulator de condus off-road dezvoltat de Sabre Interactive și Focus Entertainment, a fost lansat global pe 5 martie pentru platformele PC, PlayStation, Xbox și Nintendo Switch. Jocul aduce mecanica populară a seriei MudRunner și SnowRunner, concentrându-se în același timp pe explorare și aventură.

Pentru cei care dețin edițiile Anul 1 și Supreme ale jocului, Expeditions: A MudRunner Game este acum disponibil, oferindu-le posibilitatea să se bucure de experiența de conducere off-road îmbunătățită și de noi provocări. În cinstea acestei lansări, editorul Focus Entertainment a publicat un nou trailer de lansare, care prezintă acțiunea palpitantă și peisajele captivante pe care jocul le oferă.

Cu peste 40 de expediții în diverse biomi și o gamă largă de vehicule și specialiști, Expeditions: A MudRunner Game promite o experiență bogată și captivantă pentru fanii genului. Sabre Interactive a confirmat, de asemenea, că vor exista actualizări post-lansare care vor adăuga noi zone, vehicule și alte elemente interesante.

Pentru cei pasionați de aventura off-road și de explorare, Expeditions: A MudRunner Game este o alegere ideală. Jocul este disponibil acum pe PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a se aventura în terenuri accidentate și provocatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *