Trailere

Expeditions: A MudRunner Game dezvăluie planuri ambițioase de conținut post-lansare

Dezvoltatorul Sabre Interactive și editorul Focus Entertainment au anunțat planurile lor ambițioase pentru conținutul post-lansare al jocului Expeditions: A MudRunner Game. Această dezvăluire este însoțită de un trailer care oferă o previzualizare captivantă a noilor aventuri și provocări care așteaptă jucătorii după lansarea jocului pe 5 martie pe multiple platforme, inclusiv PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch.

Anul 1 Pass pentru Expeditions: A MudRunner Game promite să ofere o experiență extinsă și variată, cu peste o sută de noi explorări care vor duce jucătorii în zone noi și intrigante. De la peisaje neexplorate din Arizona până la Carpații afectați de cutremure violente, jucătorii vor avea oportunitatea de a se aventura în locuri exotice și de a descoperi secrete ascunse în minele și cavernele abandonate.

Acest conținut post-lansare va fi livrat în patru sezoane distincte, fiecare aducând cu sine noi camioane, specialiști cu abilități unice și instrumente de înaltă tehnologie pentru a face expedițiile și mai captivante și provocatoare.

Pe lângă conținutul din Anul 1 Pass, jucătorii se pot aștepta și la actualizări gratuite, inclusiv un mod cooperativ care permite până la 4 jucători să colaboreze și să își împărtășească gadget-urile pentru a finaliza misiunile împreună.

Edițiile Anul 1 și Supreme ale jocului vor include Anul 1 Pass, cu costuri variind între 60 și 70 de dolari, în timp ce ediția standard va fi disponibilă la prețul de 40 de dolari. Aceste ediții vor oferi, de asemenea, acces anticipat la joc începând cu 1 martie, împreună cu camionul Cotco Canyon. Ediția Supreme va include, de asemenea, Pachetul Pioneer, oferind versiuni alternative ale a 4 camioane diferite.

În concluzie, Expeditions: A MudRunner Game promite să fie o experiență bogată și captivantă pentru toți fanii genului, atât în ceea ce privește aventurile solo, cât și în cele cooperativă. Cu o varietate de conținut și actualizări planificate pentru viitor, jocul se anunță a fi unul de urmărit de către pasionații de aventuri off-road.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *