Știri

Exoprimal sezonul 3 adaugă conținut Monster Hunter

Sezonul 3 al jocului Exoprimal de la Capcom se pregătește să înceapă pe 18 ianuarie, oferind jucătorilor o explozie de conținut Monster Hunter. Cu un nou trailer lansat pentru a stârni entuziasmul comunității, acest sezon promite să fie cel mai bogat în conținut până acum.

Printre noutățile aduse de Sezonul 3 se numără o hartă nouă, axată pe junglă, și o campanie XP dublă care va fi activă până pe 22 ianuarie. Jucătorii vor putea participa la noi lupte de șefi în cooperare, iar o misiune specială va duce la o confruntare epică cu Rathalos. Aceasta este o luptă pentru zece jucători, plină de acțiune și provocări, oferind recompense precum skin-uri pentru echipamentul Murasame, Skywave și Barrage.

Sezonul aduce, de asemenea, patru variante Beta pentru exosuporturi – Deadeye, Barrage, Roadblock și Skywave. Cu o varietate de platforme și module noi, jucătorii pot îmbunătăți și personaliza experiența de joc. Evenimente cu durată limitată, precum campania de Anul Nou Lunar și campania Chocolate, aduc și mai multă diversitate și recompense interesante.

Pentru a completa atmosfera Monster Hunter, Exoprimal introduce noi emoții, farmece, decalcomanii și ștampile inspirate din universul Monster Hunter. Comunitatea de jucători se poate aștepta la o experiență bogată în acțiune, cooperare și explorare a lumii pline de dinozauri mecanizați.

Exoprimal este disponibil pe platformele Xbox Series X/S, PS5 și PC, inclusiv Xbox One și PS4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *