Știri

Exodus – Certain Affinity a fost anunțat co-dezvoltator principal

Studioul lucrează la RPG-ul de acțiune recent anunțat din 2022. Este programat pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC.

Anumite zvonuri de lungă durată a modului Battle Royale al lui Affinity pentru Halo Infinite s-ar fi putut confrunta cu o potențială anulare, dar urmează alte proiecte. Printre acestea se numără Exodus, viitorul RPG de acțiune triplu A de la Archetype Entertainment, anunțat la The Game Awards 2024.

Într-un nou comunicat de presă, acesta din urmă a confirmat că Certain Affinity lucrează ca partener principal de co-dezvoltare (fiind implicat în proiect din 2022). Fondatorul și CEO-ul Max Hoberman a declarat: „Fiind unul dintre studiourile independente de premieră din lume, am lucrat la o mare varietate de jocuri grozave, dar nimic nu seamănă cu acest nou IP interesant SF, Exodus. Misiunea noastră este să adăugăm valoare în dezvoltare și să le completăm eforturile de a aduce această experiență uimitoare de povestire jucătorilor din întreaga lume.”

Fondatorul Archetype James Ohlen a spus: „Acest joc introduce o lume extrem de inovatoare și expansivă. Creăm un nou univers care sperăm că va fi începutul unei aventuri de decenii bazate pe narațiuni pentru jucători. Îl cunosc pe Max de mult timp și am fost încântat să colaborez cu Certain Affinity într-un proiect. Cu sprijinul său și cu adăugarea echipei sale remarcabile, suntem încântați să aducem la viață acest nou univers SF AAA.”

VP, producător executiv și co-fondator Chad Robertson a adăugat: „Valoarea echipelor noastre experimentate care își unesc forțele adaugă un beneficiu clar proiectului și asigură că pe piața competitivă a jocurilor video de astăzi, Exodus va fi o IP care se distinge în ceea ce privește calitate, implicare profundă și valoare pentru jucători. Ne-a plăcut să lucrăm cu Certain Affinity și așteptăm cu nerăbdare oportunitățile unice care vin dintr-un parteneriat profund ca acesta cu o echipă atât de veterană.”

Exodus vine pe Xbox Series X/S, PS5 și PC, cu actorul Matthew McConaughey într-un rol central. Are loc în viitorul îndepărtat, cu jucătorii controlând The Traveler în timp ce explorează universul pentru a găsi resurse pentru un Pământ care a cunoscut zile mai bune. Dilatarea timpului este o mecanică de bază, deoarece călătoriile de câteva zile pot duce la trecerea mai multor ani pe Pământ, ducând la diferite schimbări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *