Știri

Evenimentul pe durată limitată The Outlast Trials – Toxic Shock este live cu noi recompense

Red Barrels a anunțat că un nou eveniment cu durată limitată este live în The Outlast Trials. Toxic Shock vede jucătorii colectând șobolani pentru „analiza țesuturilor” în timp ce se confruntă cu gaz letal în Trial. Evenimentul este live până pe 7 mai – vezi trailerul de lansare de mai jos.

Gazul provoacă daune permanente, dar ascunderea vă poate ajuta să vă mențineți în viață. Jetoanele toxice și produsele cosmetice sunt câștigate la finalizarea încercărilor și, de asemenea, puteți găsi noi documente dovezi pentru a afla mai multe despre șocul toxic în ansamblu. De asemenea, jucătorii pot aștepta cu nerăbdare noi provocări Mk în Evenimente și încercări săptămânale din 7 mai, cum ar fi Tilt the Scales of Justice și Sabotage the Factory, care sunt în mod corespunzător înspăimântătoare.

Actualizarea actuală aduce, de asemenea, modificări în structura Problemelor. Deblocarea Programului X necesită acum finalizarea tuturor încercărilor Programului Genesis; completarea tuturor celor dintâi va activa Program Ultra. De asemenea, puteți obține posterul de terapie de bază de la terminarea probei finale în Program Genesis, în loc să obțineți primul dvs. Reborn.

The Outlast Trials este disponibil pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *