Știri

Evenimentul Lunar Awakening în Diablo 4 începe pe 6 februarie

Blizzard aduce un nou eveniment sezonier în Diablo 4, intitulat Lunar Awakening, care va avea loc în perioada 6 februarie până pe 20 februarie. Jucătorii vor explora lumea deschisă și vor descoperi Altarele Lunare, beneficiind de puterea acestora pentru a obține afecțiuni variate, XP suplimentar și alte recompense.

Evenimentul îi aduce pe jucători în fața lui Ying-Yue în Piața de Noapte Lunară, unde vor activa Altarele Lunare pentru a câștiga reputație Favoare strămoșilor. Această reputație le va permite să obțină diverse recompense, iar sigiliile din temniță de coșmar pot avea afixul Favoarea strămoșilor, generând altare în temniță și oferind un bonus de zece procente la Glyph XP.

Pe parcursul evenimentului, jucătorii vor putea debloca șase produse cosmetice Lunar prin măcinarea reputației Favoare strămoșilor. De asemenea, vor exista opțiuni pentru achiziționarea de ținute premium din magazinul jocului cu bani reali.

Evenimentul Lunar Awakening pare a oferi oportunități interesante pentru a obține recompense și pentru a experimenta conținutul sezonier din Diablo 4. Rămâneți conectați pentru mai multe informații despre eveniment și viitoarele actualizări ale jocului, în special cu privire la Season of the Construct și The Gauntlet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *