Știri

Evenimentul Fortnite x TMNT “Cowabunga” primește data de lansare

Fortnite aduce din nou împreună două universuri, de data aceasta colaborând cu Teenage Mutant Ninja Turtles în cadrul evenimentului “Cowabunga”. Iată informații despre când va avea loc acest eveniment și la ce să se aștepte jucătorii.

Teenage Mutant Ninja Turtles și Fortnite au fost subiectul multor speculații și dorințe ale fanilor, iar în cele din urmă, în decembrie 2023, aceasta a devenit o realitate. Cele patru țestoase și April O’Neil au fost primele skin-uri TMNT introduse în joc, pregătind terenul pentru un eveniment crossover mai amplu.

Scurgerile recente sugerează că evenimentul Teenage Mutant Ninja Turtles va începe între actualizarea v28.20 și v28.30 a jocului. Epic Games a confirmat oficial data lansării evenimentului TMNT în Fortnite, stabilind momentul difuzării pentru vineri, 9 februarie, la ora 9 AM ET.

O filă TMNT este deja disponibilă în joc, oferind o numărătoare inversă pentru a ține jucătorii informați cu privire la timpul rămas până la eveniment. Cu această ocazie, se așteaptă ca un mini Battle Pass să fie inclus în evenimentul Cowabunga, similar cu alte evenimente crossover din trecut.

Evenimentul TMNT Cowabunga ar putea include:

Mini TMNT Battle Pass cu piste gratuită și premium.
Misiuni de evenimente pentru a debloca recompense suplimentare.
Skin-ul Shredder și alte personaje din universul TMNT ca skinuri deblocabile.
Cosmetice tematice, emoții și spray-uri.
Puncte de interes tematice în joc.
Elemente și abilități tematice legate de universul TMNT.
Jucătorii sunt așteptați să se alăture distracției și să exploreze toate surprizele pregătite în cadrul evenimentului Fortnite x TMNT “Cowabunga”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *