Știri

Evenimentul de colaborare între Destiny 2 și Mass Effect va fi lansat pe 13 februarie

După colaborările de succes cu The Witcher și PlayStation, Destiny 2 se îndreaptă acum spre Mass Effect de la BioWare. Lansarea acestei colaborări este programată pentru 13 februarie, oferind jucătorilor seturi de armuri inspirate de personaje precum Comandantul Shepard, Garrus Vakarian și Liara T’Soni.

Aceste seturi de armuri vor fi disponibile pentru achiziționare cu argint (bani reali), dar toți jucătorii pot revendica gratuit un Enhanced Defense Ghost Shell, Alliance Scout Frigate Ship și Alliance Drop Ship Sparrow. Aceste elemente fac parte din pachetul Alliance Requisition și vor fi disponibile în aceeași zi. Bungie nu a confirmat dacă există o dată limită pentru a le revendica.

Destiny 2 este disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC. Jocul pregătește evenimentul “The Final Shape” pe 4 iunie, marcând încheierea sagăi Light and Darkness. Cu toate acestea, noi episoade vor continua povestea după această lansare. În ceea ce privește Mass Effect, următorul titlu este încă în pre-producție, iar lansarea sa este estimată să aibă loc în 2028 sau 2029, conform informațiilor disponibile până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *