Trailere

Evenimentul Apex Legends cu Post Malone adaugă un mod LTM și produse cosmetice unice

Dezvoltatorul Apex Legends, Respawn Entertainment, a făcut un anunț spectaculos astăzi, dezvăluind o colaborare specială cu cunoscutul rapper, compozitor și producător de muzică Post Malone. Acest eveniment aduce cu sine un nou set de produse cosmetice bazate pe estetica distinctivă a lui Post Malone, inclusiv skin-uri pentru personaje care redau celebrele sale look-uri din videoclipuri muzicale și apariții pe covorul roșu.

Cel mai așteptat eveniment “Apex Legends X Post Malone” aduce în prim plan și un nou mod cu durată limitată numit “Three Strikes.” Acest mod oferă o abordare mai iertătoare a modului battle royale, care de obicei este cunoscut pentru provocările sale dificile. “Three Strikes” oferă echipelor compuse din trei jucători șanse de renaștere, eliminând astfel temerile legate de recuperarea bannerelor și ambuscadele care pot surveni în timpul procesului de renaștere.

Resapwn Entertainment a dorit să creeze un mediu mai relaxat pentru noii jucători, păstrând totuși factorul de haos care atrage jucătorii veterani. Acest mod LTM va reveni în sezoanele viitoare, asigurându-se că experiența sa unică poate fi savurată în continuare de comunitatea Apex Legends.

Anunțul acestui eveniment special marchează o premieră pentru Apex Legends, deoarece popularul joc battle royale se asociază pentru prima dată cu o celebritate. Post Malone, un fan înrăit al jocului, își aduce pasiunea pentru Apex Legends în lumea reală și în joc, desfășurându-și aventurile în direct și colaborând cu streameri și concurenți de top.

Evenimentul “Apex Legends X Post Malone” va debuta marți, 7 noiembrie, la ora 10:00 PT / 1:00 ET. Fanii jocului și ai lui Post Malone au multe motive să fie entuziasmați. Rămâneți conectați pentru mai multe noutăți legate de Sezonul 19 Apex Legends.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *