Știri

Europa, confirmat pentru Nintendo Switch – demo disponibil acum pe eShop

Dezvoltatorul Helder Pinto și editorul Future Friends Games au anunțat că titlul lor inspirat de Ghibli, Europa, va fi lansat și pe Nintendo Switch, alături de versiunea inițială pentru PC. Vestea a fost dezvăluită în cadrul recentei vitrine Nintendo Indie World, iar o demonstrație pentru joc este acum disponibilă pe eShop. Urmăriți trailerul de anunț pentru Nintendo Switch mai jos.

Anunțată inițial în august 2023, Europa are loc pe luna omonimă a lui Jupiter, care a fost terraformată. Jucătorii preiau controlul lui Zee, un android care pornește într-o călătorie în lume în căutarea răspunsurilor. Jocul se concentrează pe explorare, iar jucătorii vor putea descoperi peisajele vii ale lunii terraformate, precum și tehnologii antice aparent magice.

Europa se remarcă prin absența luptelor și se concentrează mai degrabă pe explorare și traversare. Jocul include un sistem de mișcare fluid, care permite jucătorilor să alunece de la un impuls la altul, construind putere și impuls pe măsură ce progresează, toate în timp ce experimentează o poveste intimă despre relația umanității cu natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *