Știri

Eternal Strands a fost anunțat de Yellow Brick Games

Yellow Brick Games, un studio format din câțiva veterani din industrie, inclusiv creatorul Dragon Age Mike Laidlaw, a dezvăluit primul său joc: Eternal Strands. Jocul, dezvoltat în Unreal Engine 5, este realizat de o echipă de 68 de persoane.

Urmând descrierea trailerului Eternal Strands, titlul fanteziei de acțiune-aventură se inspiră din jocuri precum Shadow of the Colossus și Monster Hunter, precum și din manipularea fizică a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Eternal Strands pune jucătorii în pielea tânărului neînfricat Weaver Brynn. Pe măsură ce jucătorii experimentează încercarea ei de a recupera casa culturală a poporului ei, ei vor ajunge să lupte cu dușmani epici care pot avea până la 25 de metri înălțime, cunoscuți sub numele de Arcurile. Jucătorii pot folosi mediul înconjurător, evenimentele meteorologice extreme, precum și propriul lor arsenal de arme și abilități magice pentru a doborî aceste arcuri.

În sensul lui Monster Hunter, jucătorii Eternal Strands își vor putea, de asemenea, să-și îmbunătățească echipamentul folosind materiale adunate de la inamicii uciși. Acest lucru, împreună cu sistemul de fizică care le permite jucătorilor să folosească, de asemenea, aspecte ale mediului, cum ar fi căldura și frigul, se vor combina pentru a forma lupte mai dinamice în Eternal Strands.

Eternal Strands va veni pe PC, PS5 și Xbox Series X/S în 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *